Skip to main content

Kasvata myyntiäsi Google-mainonnalla ja tavoitat potentiaaliset asiakkaasi juuri oikealla hetkellä

Googlessa saat näkyvyyttä Google Ads -hakusanamainonnalla, Display-mainonnalla sekä Youtube-mainonnalla. Maksat vain mainosten klikkauksista.

Paranna tavoittavuuttasi Google-mainonnalla

Google-mainonnan hyötyjä ovat mm. mainosten tarkka kohdentaminen ja tehokkuuden mittaaminen. Tekstipohjainen hakumainonta on tehokas tapa kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä Googlessa. Koko kohdeyleisösi puolestaan tavoitat muilla Googlen mainosmuodoilla esimerkiksi YouTubessa ja muissa Googlen palveluissa. Uudella vahvasti konversiotavoitteisiin perustuvalla Performance Max-kampanjatyyppillä saat haltuun display-mainospaikat, Googlen omat mainospaikat esim. Gmailissa ja YouTubessa ja myös ison joukon relevantteja hakuja.

Display-mainonnan hyödyt ovat mm. helppo kohdentaminen sekä matalat kulut suhteessa tavoitteisiin. Mainontaa optimoimalla saavutetaan tuloksia, jotka tukevat myyntitavoitteitasi. Digimarkkinoinnin asiantuntijoidemme avulla toteutamme yrityksellesi tehokasta Google Ads -mainontaa, joka erottuu ja kiinnittää kohdeyleisösi huomion. Hyödynnämme mainonnassa palvelustasi kiinnostuneita, Discovering Finlandin lämpimiä kohdeyleisöitä.

Google-mainonnan hyödyt

OTA YHTEYTTÄ

Kohdennettu yleisö – tavoita asiakkaasi juuri oikealla hetkellä

Uudelleenmarkkinointi – tavoitat yrityksesi verkkosivustolla vierailleet potentiaaliset asiakkaat

Kustannustehokkuus – maksat vain toteutuneista klikkauksista

Mittattavat tulokset – mainosten tehokkuutta voidaan mitata tarkasti

Nopeasti tuloksia – välitön näkyvyys hakutulossivulla

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerromme lisää Google-mainonnasta